søndag den 20. juni 2010

Brunch på Givat'en


I dag holdt Sine og jeg brunch på Beit Tamar for Israel Missionens unge udsendt i Jerusalem i anledning af at vores volontørfamilie snart bliver forældreløse.
Jakob og Lise smutter nemlig til Danmark for at holde sommerferie.
Så dette var en mulighed for at være samlet alle sammen.

Til denne brunch har vi fået købt stort ind. Vi donerer noget af alt det danske mad vi har fået tilranet os fra Sines forældre og mine Danmarksbesøg, og så blev det mig som stod for bageriet.
Jeg fik bagt 3 rugbrød og mange havregrynsboller.
De som kender mig, ved at jeg ikke er ferm i et køkken. Det gælder i hvert fald hvad angår at følge opskrifter, men jeg vil godt vove at påstå at det blev ret så godt.

Menuen bestod af:

Scrambled eggs med svinepølser og svinebacon.
Pandekager.
Rugbrød.
Havregrynsboller.
Smør fra Lurpakke.
Marmelade.
Ost med agurk og peberfrugt.
Pålægschokolade.
Spegepølse.
Leverpostej.
Vandmelon.
Vindruer.
Appelsinjuice.
Dansk kaffe.
Hyldeblomstsaft.

... Virkelig alt hvad det danske hjerte begærer.


"Hallelujah" var et ord som ofte optrådte. Og det var nok meget passende.
Man kunne nemt tro, at man var død og opfaret til himmels. Det var virkelig lækkert og hjemligt, og bedst af alt, alle var enormt glade for vores danske brunch.

Det løb op til at blive en kende pebret fornøjelse, men det var alle pengene værd. Volontørernes ansigter som udtrykte salighed, var ikke til at sætte en pris på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar